Pranic healing Groeiconsult

Pranic healing Groeiconsult

 

Omdat ik als Haptotherapeut merkte dat er tijdens de behandeling van mijn cliënten meer gebeurt dan ik vanuit mijn haptonomische opleiding kan verklaren, ben ik op zoek gegaan naar informatie over Pranic healing met behulp van mijn handen en mijn energie. Ik kwam uit bij de organisatie van Pranic Healing; een wereldwijd erkende healing organisatie.

In de Pranic Healing wordt er gewerkt met levensenergie (Prana) en met de principes van de Arhatic Yoga. Deze principes zijn door Master Choa Kok Sui tot een systeem van energie-geneeskunde gemaakt; gebaseerd op natuurkundige principes en opgebouwd volgens een strakke logica. Door het gebruik van levensenergie wordt er evenwicht, harmonie en transformatie gecreëerd in het lichaam.

“Het lichaam is als een levende batterij, die constant opgeladen dient te worden. Dit kan op verschillende manieren in het bijzonder door de overdracht van levensenergie. Dit is het principe achter pranic healing.” Master Choa Kok Sui.

Pranic Healing is een eenvoudig maar krachtig systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam.

Pranic Healing is gebaseerd op 2 natuurwetten:

  1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
  2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

In deze vorm van Healing wordt gebruik gemaakt van de energie van de zon, de lucht en de aarde. En deze kunnen we gebruiken om de vervuilde energie van mensen te verwijderen en nieuwe schone energie toe te voegen. Het werkt op het energieveld rondom ons fysieke lichaam (aura) en ondersteunt fysieke en psychische aandoeningen: zoals astma, allergie, griep, verkoudheid, hoofdpijn, verkoudheid, spierpijn, rugpijn, de bloeddruk, vermoeidheid, stress. Eigenlijk alle fysieke aandoeningen kunnen worden ondersteund door een Healing.

Naast de fysieke ongemakken ben ik ook bevoegd om Healing te geven voor aandoeningen van psychische aard zoals; stress, verdriet, angst, agressie, fobieën, vermoeidheid, burn-out, trauma.

Een healingconsult kan apart worden gegeven van een haptonomisch consult. Maar de Twee methoden kunnen ook zeer aanvullend aan elkaar zijn en derhalve ingepast worden in een serie van consulten.

Healing werkt ook heel erg goed bij kinderen omdat zij nog zeer open staan.

Neem gerust contact met Groeiconsult op als je vragen hebt.