Psychologie en Haptonomiepraktijk Groeiconsult en Miriam van Ommeren

De persoon achter psychologie en haptonomiepraktijk Groeiconsult is Miriam van Ommeren. Miriam heeft ruim 20 jaar ervaring als psychologisch adviseur in het bedrijfsleven. Sinds 2006 is zij verbonden geweest als haptotherapeut aan het Julius Gezondheidscentrum in Utrecht. In april 2012 is daar de praktijk in Zeist voor in de plaats gekomen. En daar is in 2014 de 2e praktijk in Renkum bij gekomen. Ook zijn de ‘puberbegeleiding’ en ‘Afvallen met haptonomie’ een nieuw initiatief. Kijk gerust eens op de website van www.opgroeiconsult.nl en www.opbloeiconsult.nl. Miriam studeerde klinische en neuropsychologie in Groningen. Zij heeft zich na haar studie gericht op de lichaamsgerichte therapie. creatieve therapie, haptotherapie, yogatherapie en healing zijn aanvullende studies van haar. Het vakgebied van de connectie tussen lichaam en geest blijven haar intrigeren.

Explore and Grow!

Miriam heeft ervaring in zowel de profit, als de non-profit sector: Ministeries, Provincies en Gemeenten, Mars, Heineken, Effectory en ook KLM/Air France, Rabobank, enz. rekent zij tot haar klanten.
In haar werk streeft zij naar ‘No-model-coaching’: Het gaat haar niet om het aanleren van nieuwe vaardigheden of een model, maar om een verdieping in het persoonlijk bewustzijn van de persoon of van een team.
Wat leeft er non-verbaal?

Beroepsverenigingen

Miriam is aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut Psychologen), maar zij is geen eerstelijnspsycholoog. En bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de VVH (vereniging voor haptotherapeuten. In haar handelen hanteert zij de regels en normen en waarden zoals die via de verenigingen worden uitgedragen. Haar handelen valt onder het tuchtrecht.